איך לבטל שיתוף של מכשירכם?

ניתן להסיר משתמשים ששיתפנו משימוש במכשיר הסנסיבו.

אנא בצעו את הפעולות הבאות:

1. כנסו לאפליקציה האינטרנטית ב-home.sensibo.com

2. לחצו על סמל האפשרויות הנוספות המופיע מצד ימין בתחתית עמוד המכשיר.

3. בחרו מתקדם (Advanced) בתפריט האפשרויות.

4. בתפריט המתקדם בחרו ניהול משתמשים (User Management).

5. בתפריט ניהול משתמשים לחצו על כפתור מחק (Delete) הנמצא ליד המשתמש שברצונכם להסיר.

6. לחצו על OK כדי לאשר שאתם בטוחים שברצונכם למחוק.

7. המשתמש שהוסר לא יוכל להשתמש במכשיר.

* אנא שימו לב שהאפשרות למחוק משתמשים קיימת רק באפליקציה האינטרנטית.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)